Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Tongxin
Αριθμός Υπαλλήλων : 10~100
Ετήσιες πωλήσεις : 10-500000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

    Η Co. ΕΠΕ μηχανημάτων Tongxin Xinxiang καθιερώθηκε το 1996, εξοπλισμός δομένος οθόνης κυρίως σχεδίου και κατασκευής, που μεταβιβάζει τον εξοπλισμό, ανυψωτικός εξοπλισμός, που αναμιγνύει τον εξοπλισμό, τον εξοπλισμό αφαίρεσης σκόνης και άλλα είδη εξοπλισμού σκονών.

    Μετά από περισσότερο από 20 έτη ανάπτυξης με την υποστήριξη των κυβερνητικών καθόλου επιπέδων, έχουμε 2 ανώτερους μηχανικούς και διάφορους ενδιάμεσους ή κατώτερους μηχανικούς με τις ανεξάρτητες ικανότητες σχεδίου και ανάπτυξης. Τα μηχανήματα Tongxin Xinxiang έχουν τις εγκαταστάσεις καλύπτουν έναν τομέα περισσότερων από 2000 τετραγωνικών μέτρων και το κτίριο γραφείων καλύπτει έναν τομέα 800 τετραγωνικών μέτρων με 50 έτη δικαιωμάτων ιδιοκτησιών έθεσε σταθερά θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη σταθερή υπηρεσία.

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

    Τα μηχανήματα Tongxin Xinxiang έχουν ποικίλο CNC επεξεργαμένος τον εξοπλισμό, όπως το επεξεργαμένος κέντρο, CNC ο τόρνος, CNC η μηχανή διατρήσεων ατσάλινων σκελετών, CNC η μηχανή συγκόλλησης, CNC η τέμνουσα μηχανή λέιζερ, CNC η κάμπτοντας μηχανή, CNC η κουρεύοντας μηχανή πιάτων, το μεγάλο κύμα που διπλώνουν τη μηχανή, η μηχανή αλιείας με δίχτυα μετάλλων, κ.λπ. στη μηχανή, έχουμε φθάσει τώρα στην αυτόματη παραγωγή των διαδικασιών απαλοιφής, συγκόλλησης, κατεργασίας και άλλου με τη συνεργασία με έναν μεγάλο αριθμό εργαλείων και των φορμών για να διαμορφώσουμε μια αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, και είμαστε δεσμευμένοι βαθμιαία να πραγματοποιήσουμε τη διασύνδεση στοιχείων και την τηλεκατευθυνόμενη ευφυή παραγωγή. Η χρήση του εξοπλισμού αυτοματοποίησης έχει βελτιώσει πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής, και έχει μειώσει το κόστος μιας ενιαίας μηχανής, έτσι ώστε μηχανήματα Xinxiang Tongxin στην προϋπόθεση της εξασφάλισης ποιότητας στους γενικούς πελάτες.

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

    Οι σχεδιαστές των μηχανημάτων Xinxiang Tongxin είναι δεσμευμένοι να καλύψουν τις διαφοροποιημένες απαιτήσεις των διαφορετικών χρηστών, παρέχουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδίου, βελτιώνουμε την προσαρμοστικότητα προϊόντων, βελτιστοποιούμε την απόδοση δαπανών από τη βαθιά κατανόηση της αρχής εργασίας προϊόντων και της διαδικασίας χρηστών. Συγχρόνως, τα μηχανήματα Xinxiang Tongxin είναι εξοπλισμένα με έναν μεγάλο αριθμό δοκιμής και πειραματικού εξοπλισμού για τη δοκιμή παράδοσης προϊόντων για να εξασφαλίσουν τη συνέπεια και τη σταθερότητα προϊόντων και να παρέχουν τα μεγάλης ακρίβειας προϊόντα στους χρήστες.

    Αυτή τη στιγμή, τα μηχανήματα Xinxiang Tongxin έχουν εξαχθεί σε 46 χώρες σε 5 ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Αμερικής, της δυτικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής και έχουμε πάνω από 13.000 ενεργούς χρήστες στην Κίνα. Οι κύριοι χρήστες περιλαμβάνουν τις διεθνείς διάσημες επιχειρήσεις και τα προηγμένα όργανα επιστημονικής έρευνας, ο αντιπροσωπευτικότερος είναι η Air China, CICC, μεταλλουργική εταιρία ομάδας της Κίνας, CNPC, Sinopec, Charoen, Pokphand, κινεζική ακαδημία των επιστημών, εθνική ιατρική διοίκηση της Κίνας και ούτω καθεξής.

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

    Η αρχή των μηχανημάτων Xinxiang Tongxin είναι: «με τη θαυμάσια τεχνολογία για να καταλάβει βαθειά τις ανάγκες των χρηστών, συνεχίστε να βελτιώνετε την ποιότητα, να παρέχει μια πλήρη γραμμή προσαρμογής. Με υψηλό - ποιότητα, πρώτης τάξεως υπηρεσία για να εκπληρώσει τη δέσμευση για τους πελάτες». Όλο το προσωπικό της επιχείρησής μας είναι δεσμευμένο να επιτρέψει υψηλό - ποιοτική υπηρεσία τους πελάτες.

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

    Το 2016, τα μηχανήματα Xinxiang Tongxin απαριθμήθηκαν επιτυχώς στο νέο τέταρτο πίνακα.

Κίνα Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9

Στοιχεία επικοινωνίας
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wang

Τηλ.:: +86-13937348704

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)