Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. μηχανημάτων Tongxin Xinxiang, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη δόνησης της Κίνας, Xinxiang, Henan. Κυρίως έρευνες, αναπτύσσει, παράγει και πωλεί τη διαλογή, μεταβιβάζοντας, ανυψωτικός και αναμιγνύοντας τα συστήματα εξοπλισμού. Τα προϊόντα συμμορφώνονται με εσωτερικό και τα διεθνή πρότυπα και έχουν λάβει τις σχετικές πιστοποιήσεις.

   

  Τα μηχανήματα Tongxin Xinxiang έχουν ποικίλο CNC επεξεργαμένος τον εξοπλισμό, όπως τα επεξεργαμένος κέντρα, CNC οι τόρνοι, CNC οι μηχανές διατρήσεων ατσάλινων σκελετών, CNC οι μηχανές συγκόλλησης, CNC οι τέμνουσες μηχανές λέιζερ, CNC οι κάμπτοντας μηχανές, CNC οι ψαλίδες, οι μεγάλες κάμπτοντας μηχανές κυμάτων, οι υφαίνοντας μηχανές πλέγματος μετάλλων, κ.λπ. στη μηχανή. Μέσω της χρήσης ενός μεγάλου αριθμού σχεδίασης, φόρμες για να διαμορφώσει μια αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής.

   

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

  Η τεχνική ομάδα των μηχανημάτων Xinxiang Tongxin αποτελείται από 2 ανώτερους μηχανικούς και τους πολλαπλάσιους ενδιάμεσους και κατώτερους μηχανικούς. Έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας Ε&Α και σχεδίου και έχει μια βαθιά κατανόηση του τομέα της επεξεργασίας σκονών.

   

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

   

 • OEM / ODM

  Η ομάδα σχεδίου των μηχανημάτων Tongxin Xinxiang οδηγείται από δύο ανώτερων κατώτερη και ενδιάμεση μηχανικών εργασία μηχανικών, και πολλών για να έχει μαζί έναν πλούτο της εμπειρίας στο χειρισμό σκονών. Η ομάδα σχεδίου είναι σε θέση να καταστήσει ένα πλήρες σχέδιο για τους πελάτες βασισμένο στις συγκεκριμένα ανάγκες χρήσης και τα χαρακτηριστικά διαδικασίας τους.

 • Ε & Α

  Τα μηχανήματα Tongxin Xinxiang έχουν μια επαγγελματική τεχνική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης και έχουν περισσότερο από 23 έτη εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής εξοπλισμού επεξεργασίας σκονών.

   

  Τα μηχανήματα Tongxin Xinxiang μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τις μιας στάσης λύσεις επεξεργασίας σκονών ή κόκκων για τη συντριβή, τη σίτιση, την ταξινόμηση, τη μεταβίβαση, τη μίξη, και τη συσκευασία. Όπως οι λειαντικές γραμμές παραγωγής, η επεξεργασία αποβλήτων, η μεταφορά ανθρακωρυχείων και οι ταξινομώντας γραμμές.

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Τα μηχανήματα Tongxin Xinxiang έχουν συνεργαστεί με τα γνωστά πανεπιστήμια και τα ερευνητικά όργανα στην Κίνα. Η επιχείρηση έχει λάβει πολλά προηγμένα επίπεδα τεχνικών επιτευγμάτων πυρήνων και τεχνικών δεικτών.

  Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wang

Τηλ.:: +86-13937348704

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)